Inovacija u medicini je put prema boljem zdravlju ljudi

//Inovacija u medicini je put prema boljem zdravlju ljudi

Inovacija u medicini je put prema boljem zdravlju ljudi

UDRUGA IFI-INOVATIVNA FARMACEUTSKA INICIJATIVA NEDAVNO JE IZABRALA NOVO VODSTVO NA ČIJEM JE ČELU KAROLINA MATIĆ S KOJOM SMO RAZGOVARALI NA AKTUALNE TEME U ZDRAVTSVENOM SUSTAVU S POZICIJE FARMACEUTSKE INDUSTRIJE

Koji su glavni kratkoročni i srednjoročni zadaci koje je novi Upravni odbor iF!-a, na čelu s Vama kao predsjednicom, postavio pred sebe?

Prvi korak u radu novog Upravnog vijeća Inovativne farmaceutske inicijative (iF!-a) bila je potvrda da Udruga i dalje ima istu misiju, viziju i strategiju. To je temelj djelovanja Udruge. Naši strateški ciljevi su inovacija u medicini kao put prema boljem zdravlju ljudi i blagostanju, etičnost kao temelj poslovanja svih članica Udruge, partnerstvo sa svim zainteresiranim stranama radi unaprjeđenja zdravstvenog sustava, kao i socijalna odgovornost prema zajednici. Novo Upravno vijeće iF!-a upravo dovršava plan aktivnosti za ostvarivanje srednjoročnih i dugoročnih ciljeva Udruge, jer naša uloga jest strateška. Na žalost, imamo i neke kratkoročne ciljeve. Kažem na žalost, jer oni pokazuju svu kompleksnost zdravstvenog sustava unutar kojeg radimo i činjenicu da i naše djelovanje može i treba biti bolje kako bismo na vrijeme i efikasnije mogli sa svim sudionicima hrvatskog zdravstvenog sustava kreirati povoljnije ekonomsko, administrativno i političko okruženje koje bi omogućilo inovativnoj farmaceutskoj industriji zadovoljavanje rastućih potreba zdravstvene skrbi i očekivanja bolesnika.

Otvori PDF
2019-05-16T10:44:20+02:00 22/07/14|Iz medija|