HeMED

/HeMED
HeMED 2020-01-30T14:48:52+01:00

Upoznajte HeMED – jedinstvenu e-platformu za trajnu edukaciju liječnika i pacijenata

Hrvatski zdravstveni sustav uskoro će postati bogatiji za HeMED – hrvatsku multimodalnu platformu koja će služiti trajnom obrazovanju liječnika i pacijenata.

Riječ je o sveobuhvatnom digitalnom alatu, prvom takve vrste u svijetu, s ciljem kontinuirane medicinske edukacije. Korisnici platforme moći će se trajno i besplatno educirati te dobivati kontinuirano ažurirane informacije iz svjetski priznatih renomiranih medicinskih udžbenika na hrvatskom jeziku, lokaliziranih za naše podneblje.

Uvođenje HeMED-a u hrvatsko zdravstvo projekt je na koji je iF!, kao jedan od ključnih partnera u realizaciji, izrazito ponosan. Korištenje takve e-platforme hrvatskim će liječnicima na suvremen i jednostavan način pružiti kontinuiranu medicinsku edukaciju te posredno dovesti do poboljšanja izobrazbe i brzine primjene novih znanstvenih spoznaja u kliničku praksu, na dobrobit bolesnika i društva u cjelini.

Uz dostupnost najvažnijih stručnih specijalističkih naslova svjetske vrijednosti, najnovijih medicinskih spoznaja, metoda liječenja, listi lijekova HZZO-a, svim liječnicima i studentima medicine, pacijentima i svekolikoj javnosti bit će dostupni priručnici s ciljem poboljšanjem zdravstvene pismenosti opće populacije.

Projekt multimodalne e-platforme temelji se na suradnji uključenih partnera – iF! pruža financijsku potporu projektu, Hrvatska liječnička komora omogućuje implementaciju elektroničke platforme, a tvrtka Placebo d.o.o. osigurat će sva potrebna autorska prava i licence za stručne naslove.